Popis
Táto horčica sa radí svojim zložením medzi absolútnu špičku v Európe. Vyrábajú sa zo staých receptov už niekoľko generácií.
Klasická francúzska horčica vyrábaná tradičným prirodzeným procesom overeným po stáročia v oblasti Dijon, a to z horčičného semienka, bieleho vína, vody a atlantskej morskej bielej soli. Je charakteristická svojou hustotou a ostrou chuťou, a preto ju pred použitím odporúčame nariediť vodou alebo bancha čajom. Používame ako výborný kondiment k tempúre, do sushi do omáčok a zálievok.
Zloženie: BIO biele víno z organického hrozna, BIO horčičné semienka, voda, soľ z atlanického oceánu
Skladovanie: na suchom mieste, po otvorení v chladničke
Vlastnosti
Alergény | |
---|---|
Horčičné semeno | |
Nutričné hodnoty v 100g | |
Energetická hodnota [kJ/kcal] | 665/160 |
Tuky [g] | 11,3 |
z toho nasýtené mastné kyseliny [g] | 0,7 |
Sacharidy [g] | 2,9 |
z toho cukry [g] | 2,1 |
Bielkoviny [g] | 7,3 |
Soľ [g] | 6,2 |